середу, 21 листопада 2018 р.

Революція гіності




                                                      

  РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ........ "ЗИМА, ЩО НАС ЗМІНИЛА!!!!"

     80 днів і ночей… Тривожних, заплаканих і вимолених… Нерівною була ця боротьба. Влада, сила і гроші – проти гарячого серця. Зло – проти добра. Куля – проти мрії.
За цей короткий проміжок часу ми прожили цілу історичну епоху. Три місяці, залишивши свої родини, тисячі людей стояли на вулицях, день і ніч, у морози, заради одного – щоб домогтися свого, щоб їхній біль хтось почув. Це було схоже на якийсь страшний сон.


Хвилиною Пам’яті, хвилиною мовчання  учні 11 класу Клубівської ЗОШ І-ІІІст, вшанували вічну пам’ять тих, хто віддав своє життя,  відстоюючи ідеали миру, добра, справедливості.  В глибокій скорботі згадали тих, хто  загинув за нашу Україну, хто зараз своїм життям виборює незалежність, цілісність   на сході нашої України, її мир і спокій, пом’янули всіх героїв, що полягли під час Революції Гідності та війни на сході. Серед загиблих учень нашої школи Олег Довгий, який захищав нас усіх, наші сни, нашу землю, а себе не вберіг і загинув смертю ГЕРОЯ.
Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв у наших серцях, а розмірений бій метронома відчеканить час скорботи, душевного болю і жалю……

Немає коментарів:

Дописати коментар