середа, 23 січня 2019 р.

100 років віри і боротьби

В знак пошани об’єднання українських земель, в Клубівській ЗОШ І-ІІІ ст. імені Олега Довгого  було проведено  ряд заходів  з нагоди відзначення 100-річчя Дня Соборності України.    
           «Вона – наш витвір, наша мрія, Соборна вільна Україна» з учнями 1- 4 класів, класними керівниками Прокопивнюк Л.О., Романюк Т.М., Моцеглов О.М., Файчук Л.І. та бібліотекарем Шарко М.Г. була проведена історична хвилинка присвячена 100 – річчю проголошення воз’єднання УНР  та ЗУНР. Також ознайомились з довідковою літературою "І обнялися береги одного вічного народу».
Бібліотекар школи  презентувала  тематичну виставку історичної, художньої та документальної літератури під назвою «Історія Соборності  у світлинах» та спільно з класними керівниками 6, 9 класів Бондарук Н.М. та Горбатюк Л.В.  провели виховні години з переглядом відеороликів «Живий ланцюг ….Україна неподільна»

         Педагогом-організатором  Губенко Ю.М. та класним керівником   Левчук Л.В. для 7-11 класів, у  школі було проведено виховну годину «Від синього Дону до сивих Карпат - одна нероздільна родина»  На початку свята, учні виконали Гімн України, декламували вірші.  Переглянули документальний фільм «Акт Злуки» та взяли активну участь у вікторині та квесті. У вікторині здобули перемогу семикласники, а у квесті перемогли одинадцятикласники. Пролунали пісні «Заспіваймо пісню за Україну» у виконанні учениці 6 класу Моцеглов Дарини та «Україна – це ти» у виконанні учениці 10 класу Берлізової Анастасії.


Немає коментарів:

Дописати коментар