вівторок, 17 вересня 2019 р.

Сьогодні в нашому ліцеї відбулися вибори голови учнівського самоврядування, в яких брали участь два кандидати: Кукуріка Ілонв, учениця 9 класу та Борщевська Ганна учениця 10 класу. Обирали голову учнівського самоврядування, для того, щоб забезпечити максимальну безпеку і найкращі умови для комфорту і розвитку учнів ліцею , щоб відвідування закладу приносило задоволення. З передвиборчими програмами кандидатів можна було ознайомитися на інформаційній дошці у вестибюлі ліцею.
Спільним в їхніх програмах було підтримання благодійності, проведення різних заходів, а головне зобов’язати учнів стежити за тим, щоб під час навчання в ліцеї не було псування майна.
Кукуріка Ілона вважає, що наш ліцей для дітей є другим домом, оскільки вони проводять тут досить багато часу. Тому хотіла зробити життя тут цікавим і веселим, доклавши максимальних зусиль, щоб при слові "школа" учні згадували лише позитивні події в межах цього середовища.
Борщевська Ганна у своїй передвиборчій програмі, крім вищезазначених, також вказала наступні пункти:
- активна участь ліцею у житті нашого села
- участь у культурних та спортивних заходах
- з метою пропаганди здорового способу життя організувати турніри між класами з різних видів спорту,
- підтримка волонтерського руху, сприяння благодійності
Тож, у голосуванні взяли участь 77 учасників освітнього процесу
За результатами виборів Головою учнівського самоврядування стала учениця 10 класу Борщевська Ганна , за яку проголосували більшість учнів і вчителів із загальною кількістю 45 . Ми вітаємо її і сподіваємось, що вона виконає всі свої обіцянки, не залишивши поза увагою жодного пункту своєї агітаційної програми. Успіхів!



Немає коментарів:

Дописати коментар