понеділок, 14 жовтня 2019 р.

День працівника освіти в Клубівському ліцеї





Учителем не кожен може бути,
Не кожне серце вміє говорить...
Учитель лише той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.
https://maximum.fm/novini_t2

Учителем не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить...

Учитель лише той, хто вміє чути,

Окрилити, навчити і любить

Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням. Свято вчителів є особливим і у Клубівському ліцеї імені Олега Довгого. Заздалегідь учні готують привітання, різнокольорові , веселкові плакати, прикрашають зал для привітань
День у ліцеї розпочавсь з привітання вчителів та проведенням   учнівського самоврядуванння. Учні вітали вчителів листівками та прекрасними  квітами та  приємними словами.
Приємною нотою в цей день також став концерт. Головними учасниками дійства став випускний клас, який привітав вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими квітами. Учні дарували для вчителів тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші танцювали, показували смішні сценки, робили пародії, розповідали смішні історії про вчителів,  в якій дізналися про що мріють педагоги. Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою.
Бажаємо всім  вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.

Немає коментарів:

Дописати коментар